Compania „VUS-PALET” vă oferă servicii pentru gestionarea paleților de pe întreprinderea dvs. Paleții pe care i-ați considerat neadecvați pentru utilizare vor primi o a doua șansă prin intervenția specialiștilor noștri calificați. După reparații, acești paleți europeni nu vor avea practic nicio diferență față de cei noi.

În prezent, conform politicii economice, orice întreprindere își propune să facă din paleți un ambalaj reutilizabil. Practic, fiecare întreprindere de producție nu poate funcționa fără paleți. Aceștia sunt destinați pentru instalarea sau așezarea încărcăturilor individuale în timpul operațiilor de manipulare și depozitare a mărfurilor. Odată cu creșterea capacităților de producție, crește și nevoia de paleți din lemn ca ambalaj pentru produsele fabricate de întreprindere. Utilizarea paleților din lemn (rezistența lor la uzură) este limitată de faptul că sunt fabricați din lemn.

În timpul utilizării lor în operațiile de încărcare-descărcare, paleții sunt supuși unei mari presiuni, ceea ce duce la deteriorarea sau distrugerea lor după câteva cicluri. Un număr mare de paleți devin neadecvați pentru utilizare în timp.

Luând în considerare faptul că paleții sunt fabricați din lemn, aceștia au o anumită durată de viață utilă. În timpul manipulării, descărcării și transportului bunurilor, paleții suferă anumite deteriorări, iar după 2-4 utilizări semnificative, un procent semnificativ dintre paleți devin inutilizabili. În fața dvs., se pun două provocări economice importante:

  1. Cumpărarea de paleți noi
  2. Eliminarea paleților care nu mai pot fi utilizați

Și în ambele cazuri, suportați anumite pierderi. Compania „VUS-PALET” vă va ajuta să rezolvați aceste probleme!
Vă oferim servicii complete pentru gestionarea și întreținerea paleților dvs. Avem o vastă experiență în acest domeniu, specialiști calificați, echipamente necesare, spații de depozitare mari și dorința de a vă ajuta!

Paleți în Moldova — doar “VUS-PALET”!