Doriți să cumpărați europaleți, paleți din lemn în Moldova?

V1 1

EUROPALET CLASA 1

UZAT
V2 1

EUROPALET CLASA 2

UZAT
V3 1

PALET UȘOR

UZAT
V4 1

MOBILA DIN PALETI

UZAT

Vindem europaleți, paleți din lemn în Moldova

Vânzarea paleților la cele mai bune prețuri de pe piața este una dintre principalele activitați ale companiei VUS-PALET.
Vânzarea de europaleți din lemn în Chișinău estesolicitată, deoarece aceste produse sunt folosite pentru depozitare și deplasare în aproape toate depozitele, la transportul cu TIR-uri, si în centrele comerciale drept element de decor.

Noi oferim:

 • Europaleți clasa 1. Produsele clasa 1 sunt fabricate in conformitate cu standardele internationale de calitate UIC435-2.
  Astfel de paleți sunt confecționați din specii tari, sau moi de lemn de calitate superioară, în strictă conformitate cu tehnologiile de producere.
  Fiecare produs este supus certificării obligatorii: se fac măsurări, se verifică prezența tuturor marcajelor necesare.
 • Europaleți clasa 2. Astfel de produse au un preț mai mic, comparativ cu paleții de clasa 1.
  Adesea, lemnul are culoare închisă, și sunt prezente defecte mecanice minore, dar acest lucru nu afectează în niciun fel funcționalitatea lor.
  De asemenea, pot fi folosite pentru depozitarea și transportul diverselor mărfuri, atât industriale, cât și alimentare.
 • Europaleți ușori. Astfel de produse sunt de unică folosință, sau sunt folosite pentru a expedia produse cumpărătorului, fără a fi necesară returnarea paleților.
  Au costuri mici, dar o calitate excelentă.
 • Mobilier din paleți. La moment, astfel de mobilă nu este doar o soluție bugetară, dar și o variantă stilată pentru amenajarea unei case, sau a unei cabane.
  Paleții sunt folosiți pentru a confecționa mese, canapele, paturi și mobilier de grădină.
 • Vânzarea paleților uzați în Moldova recondiționarea paleților necesită pregătirea lor prealabilă, și un control strict al calității, astfel încât să fiți încrezuți în siguranța acestora.
  Utilizarea paleților uzați economisește până la 40% din costuri, în comparație cu cumpărarea celor noi.

Producerea paleților de către compania noastră oferă produse de înaltă calitate, fabricate în conformitate cu standardele internaționale și potrivite pentru orice scop și sarcină.
Vă amintim, că noi achiziționăm paleți, și de asemenea, reparam europaleții.

Europaleți în Moldova — doar la «VUS-PALET»!