Aplicarea logoului pe paleți – prețuri accesibile

Compania „VUS-PALET” vă propune să vă gestionăm paleții la întreprinderea dvs. Paleții pe care îi considerați nepotriviți pentru utilizare vor primi o a doua șansă de viață de la specialiștii noștri calificați. După reparații, acești paleți europeni nu vor diferi prea mult de cei noi.

În prezent, conform politicii economice, orice întreprindere încearcă să facă ca paleții să fie un mijloc de transport reversibil. Practic, fiecare întreprindere de producție nu poate funcționa fără paleți. Aceștia sunt destinați pentru instalarea sau așezarea încărcăturilor individuale în timpul operațiunilor de ridicare și transport și pentru stocarea mărfurilor. Pe măsură ce capacitatea de producție crește, crește și nevoia de paleți din lemn ca ambalaj pentru produsele fabricate de întreprindere. Utilizarea paleților din lemn (rezistența lor la uzură) este limitată de faptul că aceștia sunt fabricați din lemn.

În timpul utilizării lor în operațiunile de încărcare-descărcare, paleții sunt supuși unei mari presiuni, ceea ce duce la deteriorarea sau distrugerea lor după câteva cicluri. Un număr mare de paleți devin inutilizabili în timp.

Având în vedere că paleții sunt fabricați din lemn, aceștia au o anumită durată de viață. În timpul încărcării, descărcării și transportului mărfurilor, paleții suferă anumite daune, iar după 2-4 retururi, un procent semnificativ dintre ei devin inutilizabili. Atunci veți întâmpina două provocări economice importante:

Cumpărarea de paleți noi

Reciclarea paleților care nu mai pot fi utilizați

Și în primul și în al doilea caz, veți suferi pierderi financiare. Compania „Vus-Palet” SRL vă va ajuta să rezolvați aceste probleme!

Vă oferim servicii complete și întreținere pentru paleții dvs. Avem o vastă experiență în acest domeniu, specialiști calificați, echipamente necesare, spații de depozitare mari și dorința de a vă ajuta!

Paleți în Moldova — doar la „VUS-PALET”!